Direct mail

Maak indruk met direct mail

Wilt u snel en gecontroleerd een grote groep ontvangers benaderen? Dan is direct mail dé manier. Direct mailing gebeurt met het doel om mensen aan te zetten tot een aankoop, bestelling, donatie of afspraak. Drukkerij in Nijmegen helpt u graag met het opzetten en ontwerpen van een mailing campagne. Of het nu gaat om een brief, folder of brochure, wij realiseren het graag voor u. Bent u benieuwd geworden naar de verschillende mogelijkheden van direct mailing? Lees dan verder of neem direct contact met ons op om een afspraak te maken.

Waarom kiezen voor direct mail?

Een groot voordeel van direct mail is dat u van tevoren zeer specifiek het publiek selecteert. De folder of brief is dan ook helemaal aangepast op wat het publiek zoekt of nodig heeft. Dit zorgt ervoor dat direct mailing zeer effectief is. De specialisten van Drukkerij in Nijmegen gaan samen met u aan de slag om de doelgroep te definiëren en een passend reclamemiddel daarbij te zoeken. Door uw wensen te combineren met onze kennis en ervaring op het gebied van mailings, kunnen wij een zeer effectief resultaat realiseren.

Tips voor mailings

Gaat u met ons aan de slag om direct mailings te ontwerpen? Dan zijn er een viertal punten erg belangrijk. Wij zetten ze hier voor u op een rij:

  • De doelgroep
  • De juiste boodschap
  • Een goede call-to-action
  • Een duidelijke afzender

Wij zorgen er samen u voor dat al deze elementen duidelijk zijn. Vervolgens maken wij het drukwerk voor u in onze eigen drukkerij.

Neem contact op

Ga vandaag nog met ons aan de slag met direct mail! Voor meer informatie over de mogelijkheden, advies of het maken van een afspraak benadert u ons via e-mailadres [email protected] of u laat een bericht achter via het online contactformulier. Laat ons uw ideeën voor direct mail voor uw bedrijf of merk weten!

februari 13, 2020