Reclame

Laat uw merk opvallen met de juiste reclame

Wilt u graag reclame maken voor uw bedrijf of merk? Maar weet u niet precies hoe u dit moet aanpakken? Dan kunt u rekenen op de hulp van Drukkerij in Nijmegen. Wij hebben namelijk jarenlange ervaring op het gebied van reclame maken en weten precies welk type reclamecampagne past bij uw bedrijf of merk. We helpen u niet alleen met het opstarten van de reclamecampagne, maar verzorgen ook alles soorten drukwerk die u nodig heeft om uw klanten te bereiken. Ook online campagnes zijn ons niet vreemd. We maken een prachtige website en gaan aan de slag met online marketing. Wij doen er alles aan om uw bedrijf of merk onder de aandacht te brengen.

Onze aanpak

Hoe pakken wij de opstart van een nieuwe reclamecampagne precies aan? Voordat wij starten met het maken van diverse reclame-uitingen, willen we eerst meer weten over het doel van de reclame. Welke boodschap wilt u graag overbrengen naar de buitenwereld en wat is uw doelgroep. Vervolgens kijken we samen welk type reclame past bij uw bedrijf of merk. Kiest u voor een offline campagne? Of wilt u zich ook op de online wereld focussen? Wij zoeken het graag samen met u uit, zodat wij een campagne op maat kunnen starten.

Offline reclame

Kiest u voor een traditionele manier van reclame maken? Kies dan voor offline marketing. Op het gebied van offline marketing zijn er heel veel mogelijkheden. Drukkerij in Nijmegen kan u onder andere helpen met:

  • Autobelettering
  • Bedrijfsreclame
  • Adverteren in tijdschrift of krant
  • Reclamebord

Welke manier offline marketing spreekt u het meest aan? Neem contact met ons op en laat het ons weten.

Onlinecampagne

Ook voor online campagnes bent u bij Drukkerij in Nijmegen aan het juiste adres. Steeds meer bedrijven weten hun weg naar het internet te vinden, en moeten een manier vinden om zich te onderscheiden van andere bedrijven. Wij helpen u daar graag bij. Wij bieden hulp bij onder andere de volgende online marketing uitingen:

  • E-mail marketing
  • Social media
  • Adverteren op websites
  • Gesponsorde content

Bespreek samen met een van onze specialisten de gewenste aanpak.

Neem contact met ons op

Heeft u al een idee van wat voor type marketing u wenst? Of heeft u behoefte aan advies van een van onze experts? Drukkerij in Nijmegen gaat graag met u aan de slag. Maak direct een afspraak met ons of vraag om advies via [email protected] of het online contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden op het gebied van reclame voor uw bedrijf of merk te bespreken.

februari 13, 2020