Online media

Optimaliseer uw online media

Hulp nodig bij het optimaliseren van de online media van uw bedrijf? Dan staat Drukkerij in Nijmegen graag voor u klaar. Wij verzorgen niet alleen uw bedrijfscommunicatie offline, maar ook online. We starten met het design van een professionele website die perfect past bij uw bedrijf. Uiteraard nemen wij ook de SEO van uw website voor onze rekening. Op deze manier zorgen wij ervoor dat uw bedrijf goed gevonden wordt in Google op passende zoekwoorden. Wilt u ook een webshop laten opzetten om uw producten online aan te bieden? Dan kunt u ook op onze specialisten rekenen. Meer weten over het verbeteren van uw online media? Lees dan verder of neem direct contact met ons op.

Webdesign

Een goede website is de basis wanneer u als bedrijf ook online aan de slag wilt gaan. De designers van Drukkerij in Nijmegen helpen u met het maken van een mooi en professioneel webdesign. Uiteraard moet de website direct herkenbaar zijn voor de klant die de website bezoekt. Daarom wordt uw huisstijl meegenomen in het design. Wij zorgen ervoor dat uw nieuwe website zowel uw wensen als de wensen van de klant tegemoet komt. Dat betekent een website met een optimale gebruiksvriendelijkheid. De klant moet direct de informatie kunnen vinden waar hij of zij naar op zoek is.

Hulp met SEO

Wilt u dat uw nieuwe website online goed gevonden wordt? Dan is de SEO (Search Engine Optimalisation) zeer belangrijk. Drukkerij in Nijmegen helpt u daarbij. We voeren uiteraard eerst een nauwkeurige zoekwoordanalyse uit. Zo weten we precies welke zoektermen uw doelgroep gebruikt. Vervolgens worden deze zoektermen gebruikt in de teksten op de website. We kunnen de vindbaarheid, indien gewenst, nog verder verbeteren met bijvoorbeeld landingspagina’s. Alles wordt in samenspraak met u gedaan, zodat er een resultaat wordt neergezet dat helemaal naar uw wens is.

Neem contact met ons op

Meer weten over online media, webdesign en SEO? Of wilt u een afspraak met ons maken? Neem dan gerust contact met ons op door te mailen naar [email protected]. Natuurlijk kunt u ook een bericht achterlaten via het online contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om de online media van uw bedrijf te bespreken.

februari 13, 2020