Huisstijl

Nieuwe huistijl laten ontwerpen

Wilt u graag een nieuwe huisstijl laten ontwerpen voor uw bedrijf? Dan is Drukkerij in Nijmegen u graag van dienst! Wij helpen u graag met het ontwikkelen van de huisstijl dat helemaal naar uw wensen is. Met een goede vormgeving is het mogelijk om de gewenste indruk achter te laten bij nieuwe en bestaande klanten. Wij zorgen ervoor dat ieder element van uw huisstijl herkenbaar is. Niet alleen het logo, maar ook de kleuren en schrijfstijl. Wij helpen u om positieve identiteit naar buiten te presenteren, en zo op een gunstige manier uw bedrijfsimago te beïnvloeden. Heeft u behoefte aan meer informatie over hoe onze werkwijze? Lees dan snel verder of maak direct een afspraak met onze designers.

De verschillende elementen van een huisstijl

Het ontwerpen van een huisstijl gaat niet alleen over het maken van een logo en deze op uw briefpapier en reclamebord plakken. Het is namelijk de manier om uw bedrijf naar de buitenwereld toe te presenteren, of anders gezegd uw visuele identiteit. Er zijn verschillende elementen die de huisstijl bepalen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Het logo
  • De schrijfwijze van de naam
  • De typografie
  • Het formaat, het contrast en de vorm
  • Het gebruik van materiaal en papier

Dit zijn alle elementen die bijdragen aan de uitstraling van uw bedrijf. Drukkerij in Nijmegen helpt u om al deze elementen op de juiste manier in te vullen.

Het ontwerp

Geeft u het ontwerp van uw nieuwe huisstijl uit handen aan Drukkerij in Nijmegen? Dan kunt u het volgende van ons verwachten. We starten het proces met een gesprek bij u thuis. Tijdens dit gesprek willen wij alles weten over uw wensen en bedrijf. Wij willen bijvoorbeeld weten wat u met uw bedrijf wilt uitstralen naar de klant toe. Vervolgens gaan wij aan de slag met een ontwerp. Dit ontwerp wordt meermaals aan voorgelegd. Wanneer het helemaal is zoals u wilt, gaan wij aan de slag om met het verwerken van uw huisstijl in verschillende reclame-uitingen.

Drukwerk

Uw nieuwe huisstijl kunt u op heel veel manieren laten zien aan de buitenwereld. Ook dit kan Drukkerij in Nijmegen uiteraard voor u doen. Wij verzorgen alle soorten drukwerk. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Visitekaartjes
  • Reclameborden
  • Website
  • Briefpapier
  • Mailings

Meer weten over onze drukwerk mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Wilt u ook graag een professionele huisstijl laten ontwikkelen door de ervaren designers van Drukkerij in Nijmegen? Dan kunt u contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar [email protected]. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen via het online contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden van nieuwe huisstijl met u te bespreken.

februari 13, 2020