Desinfectie artikelen voor uw bedrijf

Desinfectie artikelen in uw huisstijl

Steeds meer ondernemers kiezen ervoor om desinfectie artikelen te personaliseren. En dat is niet gek, want dit zorgt voor extra zichtbaarheid van uw merk. Er zijn erg veel opties wanneer u desinfectie artikelen wilt aanschaffen. In dit blog zetten we een aantal opties op een rijtje.

Een desinfectie-zuil

Een desinfectie-zuil is bij uitstek een goed product om uw logo op te bedrukken. De zuil staat immers bij de ingang van uw pand, waardoor u er gemakkelijk gebruik van kunt maken als extra reclame voor langslopende potentiële klanten. Bij een desinfectie-zuil kunt u denken aan de zuil met automatische spray dispenser. Deze zuil heeft een voetplaat, en is volledig automatisch waardoor handen contactloos ontsmet kunnen worden. Ook kunt u kiesen voor de desinfectie-zuil met ruimte voor een hervulbaar handgel reservoir. Met deze zuil vervangt u eenvoudig het flesje handgel.

Handgel

Naast een desinfectie-zuil in uw huisstijl kunt u ook kiezen voor een handgel met uw logo. Er zijn flesjes handgel in vele maten. Deze kunt u bijvoorbeeld neerzetten op uw balie, of meegeven aan klanten. Wanneer u ervoor kiest de gepersonaliseerde handgel pompjes op uw balie neer te zetten kunt u deze ook bijvullen. Zo hoeft u slechts één keer de gepersonaliseerde pompjes aan te schaffen.

Vloerstickers

In uw winkel, kantoor of bedrijfspand wilt u er natuurlijk ook voor zorgen dat klanten en medewerkers de looproute volgen en voldoende afstand van elkaar houden. Een simpele, maar wel erg effectieve manier om dit te doen is door stickers op uw vloer te plakken. Denk bijvoorbeeld aan stickers met een herinnering om 1.5 meter afstand te houden of stickers met pijlen om een route aan te geven. Deze stickers kunnen worden geprint in uw huisstijl. Dit ziet er professioneel uit en zorgt wederom voor extra reclame van uw merk.

Meer informatie over desinfectie artikelen met uw eigen logo of huisstijl? Aarzel niet om ons een bericht te sturen via het contactformulier op deze website. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *